- Is Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C a tax-exempt 501(c)(3)?
- No. Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C is a charitable trust under section 4947(a)(1) of the Internal Revenue Code (EIN 13-6053351), not a 501(c)(3) organisation.
- What is Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C's EIN?
- Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C's Employer Identification Number (EIN) is 13-6053351. The EIN was assigned by the IRS in 0000. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C do?
- Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C is registered with the IRS as a uncategorized nonprofit organisation. A detailed mission statement is not available on its most recent Form 990 filing.
- Where is Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C located?
- Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C is located at 200 Bellevue PKWY Suite 500, Wilmington, DE, 19809.
- When was Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C founded or recognised by the IRS?
- Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in 0000. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2025), Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C reported $37K in total revenue and $40K in total expenses.
- Has Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C been auto-revoked by the IRS?
- No. Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C (EIN 13-6053351) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Jewish Family Service Inc TTEE UW 40-15C in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.