- Is Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect a tax-exempt 501(c)(3)?
- No. Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect is a charitable trust under section 4947(a)(1) of the Internal Revenue Code (EIN 23-6223620), not a 501(c)(3) organisation.
- What is Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect's EIN?
- Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect's Employer Identification Number (EIN) is 23-6223620. The EIN was assigned by the IRS in November 1972. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect do?
- Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect is registered with the IRS as a uncategorized nonprofit organisation. A detailed mission statement is not available on its most recent Form 990 filing.
- Where is Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect located?
- Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect is located at PO Box 185, Pittsburgh, PA, 15230.
- When was Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect founded or recognised by the IRS?
- Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in November 1972. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2024), Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect reported $14K in total revenue and $26K in total expenses.
- Has Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect been auto-revoked by the IRS?
- No. Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect (EIN 23-6223620) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Esther Gowen Hood Trust U/w Music Fund Nect in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.