- Is Martha & Mary Nursing Home Support Trust a tax-exempt 501(c)(3)?
- No. Martha & Mary Nursing Home Support Trust is a charitable trust under section 4947(a)(1) of the Internal Revenue Code (EIN 26-6896249), not a 501(c)(3) organisation.
- What is Martha & Mary Nursing Home Support Trust's EIN?
- Martha & Mary Nursing Home Support Trust's Employer Identification Number (EIN) is 26-6896249. The EIN was assigned by the IRS in 0000. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Martha & Mary Nursing Home Support Trust do?
- Martha & Mary Nursing Home Support Trust is registered with the IRS as a uncategorized nonprofit organisation. A detailed mission statement is not available on its most recent Form 990 filing.
- Where is Martha & Mary Nursing Home Support Trust located?
- Martha & Mary Nursing Home Support Trust is located at Columbia Trust Co 1301 a Street, Tacoma, WA, 98402.
- When was Martha & Mary Nursing Home Support Trust founded or recognised by the IRS?
- Martha & Mary Nursing Home Support Trust was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in 0000. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Martha & Mary Nursing Home Support Trust's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2025), Martha & Mary Nursing Home Support Trust reported $110K in total revenue and $65K in total expenses.
- Has Martha & Mary Nursing Home Support Trust been auto-revoked by the IRS?
- No. Martha & Mary Nursing Home Support Trust (EIN 26-6896249) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Martha & Mary Nursing Home Support Trust listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Martha & Mary Nursing Home Support Trust in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.