- Is Alliance for Corporate Excellence a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. Alliance for Corporate Excellence is recognised by the IRS as a 501(c)(4) organisation (EIN 33-2290127). The IRS recognised Alliance for Corporate Excellence as tax-exempt in July 2025.
- What is Alliance for Corporate Excellence's EIN?
- Alliance for Corporate Excellence's Employer Identification Number (EIN) is 33-2290127. The EIN was assigned by the IRS in July 2025. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Alliance for Corporate Excellence do?
- To promote social welfare within the meaning of Section 501c4 of the Internal Revenue Code by advancing legislation in the State of Texas to improve corporate laws and promote legal certainty decision making stability and efficiency within the Texas court system
- Where is Alliance for Corporate Excellence located?
- Alliance for Corporate Excellence is located at 2021 McKinney AvenueSuite 1600, Dallas, TX, 75201.
- When was Alliance for Corporate Excellence founded or recognised by the IRS?
- Alliance for Corporate Excellence was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in July 2025. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Alliance for Corporate Excellence's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2025), Alliance for Corporate Excellence reported $100K in total revenue and $90K in total expenses.
- Has Alliance for Corporate Excellence been auto-revoked by the IRS?
- No. Alliance for Corporate Excellence (EIN 33-2290127) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Alliance for Corporate Excellence listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Alliance for Corporate Excellence in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.