- Is Hospice Charitable Properties a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. Hospice Charitable Properties is recognised by the IRS as a 501(c)(2) organisation (EIN 46-1574818). The IRS recognised Hospice Charitable Properties as tax-exempt in January 2016.
- What is Hospice Charitable Properties's EIN?
- Hospice Charitable Properties's Employer Identification Number (EIN) is 46-1574818. The EIN was assigned by the IRS in January 2016. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Hospice Charitable Properties do?
- The primary purpose of the organization is to hold title to property, collecting income therefrom and turning over the net income to hinds hospice, a California non-profit public benefit corporation, which is its IRC 501(a) tax-exempt parent organization, as contemplated by…
- Where is Hospice Charitable Properties located?
- Hospice Charitable Properties is located at 2490 W Shaw Suite 101, Fresno, CA, 93711.
- When was Hospice Charitable Properties founded or recognised by the IRS?
- Hospice Charitable Properties was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in January 2016. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Hospice Charitable Properties's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2024), Hospice Charitable Properties reported $10K in total revenue and $0 in total expenses.
- Has Hospice Charitable Properties been auto-revoked by the IRS?
- No. Hospice Charitable Properties (EIN 46-1574818) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Hospice Charitable Properties listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Hospice Charitable Properties in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.