- Is Arab Gulf Programme for Development a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. Arab Gulf Programme for Development is recognised by the IRS as a 501(c)(4) organisation (EIN 52-2340908). The IRS recognised Arab Gulf Programme for Development as tax-exempt in March 2018.
- What is Arab Gulf Programme for Development's EIN?
- Arab Gulf Programme for Development's Employer Identification Number (EIN) is 52-2340908. The EIN was assigned by the IRS in March 2018. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Arab Gulf Programme for Development do?
- The Arab Gulf Programme for Development's (agfund) mission establishes that, through the implementation of its programs, it will provide support to needy groups to help facilitate their full access to basic and undamental social requirements, such as education and health…
- Where is Arab Gulf Programme for Development located?
- Arab Gulf Programme for Development is located at C/O Wohabe Law 515 Madison Ave, New York, NY, 10022.
- When was Arab Gulf Programme for Development founded or recognised by the IRS?
- Arab Gulf Programme for Development was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in March 2018. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Arab Gulf Programme for Development's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2024), Arab Gulf Programme for Development reported $124.3M in total revenue and $20.5M in total expenses.
- Has Arab Gulf Programme for Development been auto-revoked by the IRS?
- No. Arab Gulf Programme for Development (EIN 52-2340908) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Arab Gulf Programme for Development listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Arab Gulf Programme for Development in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.