- Is Trellis Supportive Care Foundation a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. Trellis Supportive Care Foundation is recognised by the IRS as a 501(c)(3) organisation (EIN 56-1823562). The IRS recognised Trellis Supportive Care Foundation as tax-exempt in July 1993.
- What is Trellis Supportive Care Foundation's EIN?
- Trellis Supportive Care Foundation's Employer Identification Number (EIN) is 56-1823562. The EIN was assigned by the IRS in July 1993. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Trellis Supportive Care Foundation do?
- The foundation operates in support of hospice & palliative carecenter ("the center"), a section 501(c)(3) organization, by serving as a supporting organization to solicit funds and invest funds and provide funding for and on behalf of hospice & palliative carecenter.
- Where is Trellis Supportive Care Foundation located?
- Trellis Supportive Care Foundation is located at 101 Hospice Lane, Winstonsalem, NC, 27103.
- When was Trellis Supportive Care Foundation founded or recognised by the IRS?
- Trellis Supportive Care Foundation was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in July 1993. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Trellis Supportive Care Foundation's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2025), Trellis Supportive Care Foundation reported $2.5M in total revenue and $5.2M in total expenses.
- Has Trellis Supportive Care Foundation been auto-revoked by the IRS?
- No. Trellis Supportive Care Foundation (EIN 56-1823562) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Trellis Supportive Care Foundation listed in IRS Publication 78?
- Yes. Trellis Supportive Care Foundation is listed in IRS Publication 78 as an organisation eligible to receive tax-deductible charitable contributions. Pub 78 status is the canonical IRS signal that donations to an org are deductible.