- Is Bourgard College of Music & Art Endowment Fund a tax-exempt 501(c)(3)?
- No. Bourgard College of Music & Art Endowment Fund is a charitable trust under section 4947(a)(1) of the Internal Revenue Code (EIN 61-6022351), not a 501(c)(3) organisation.
- What is Bourgard College of Music & Art Endowment Fund's EIN?
- Bourgard College of Music & Art Endowment Fund's Employer Identification Number (EIN) is 61-6022351. The EIN was assigned by the IRS in 0000. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Bourgard College of Music & Art Endowment Fund do?
- Bourgard College of Music & Art Endowment Fund is registered with the IRS as a uncategorized nonprofit organisation. A detailed mission statement is not available on its most recent Form 990 filing.
- Where is Bourgard College of Music & Art Endowment Fund located?
- Bourgard College of Music & Art Endowment Fund is located at 500 First Ave P7-PFSC-03-Z, Pittsburgh, PA, 15219.
- When was Bourgard College of Music & Art Endowment Fund founded or recognised by the IRS?
- Bourgard College of Music & Art Endowment Fund was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in 0000. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Bourgard College of Music & Art Endowment Fund's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2025), Bourgard College of Music & Art Endowment Fund reported $14K in total revenue and $9K in total expenses.
- Has Bourgard College of Music & Art Endowment Fund been auto-revoked by the IRS?
- No. Bourgard College of Music & Art Endowment Fund (EIN 61-6022351) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Bourgard College of Music & Art Endowment Fund listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Bourgard College of Music & Art Endowment Fund in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.