- Is George Kaiser Family Foundation a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. George Kaiser Family Foundation is recognised by the IRS as a 501(c)(3) organisation (EIN 73-1574370). The IRS recognised George Kaiser Family Foundation as tax-exempt in February 2000.
- What is George Kaiser Family Foundation's EIN?
- George Kaiser Family Foundation's Employer Identification Number (EIN) is 73-1574370. The EIN was assigned by the IRS in February 2000. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does George Kaiser Family Foundation do?
- George Kaiser Family Foundation (GKFF) is a charitable organization based in Tulsa, Oklahoma. The foundation is a Type I supporting organization of the Tulsa Community Foundation as described in IRC Section 509(a)(3). The foundation is dedicated to breaking the cycle of…
- Where is George Kaiser Family Foundation located?
- George Kaiser Family Foundation is located at 7030 S Yale Avenue 600, Tulsa, OK, 74136.
- When was George Kaiser Family Foundation founded or recognised by the IRS?
- George Kaiser Family Foundation was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in February 2000. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is George Kaiser Family Foundation's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2024), George Kaiser Family Foundation reported $549.7M in total revenue and $274.0M in total expenses.
- Has George Kaiser Family Foundation been auto-revoked by the IRS?
- No. George Kaiser Family Foundation (EIN 73-1574370) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is George Kaiser Family Foundation listed in IRS Publication 78?
- Yes. George Kaiser Family Foundation is listed in IRS Publication 78 as an organisation eligible to receive tax-deductible charitable contributions. Pub 78 status is the canonical IRS signal that donations to an org are deductible.