- Is Country Club at Castle Pines a tax-exempt 501(c)(3)?
- Yes. Country Club at Castle Pines is recognised by the IRS as a 501(c)(7) organisation (EIN 84-0966000). The IRS recognised Country Club at Castle Pines as tax-exempt in September 2007.
- What is Country Club at Castle Pines's EIN?
- Country Club at Castle Pines's Employer Identification Number (EIN) is 84-0966000. The EIN was assigned by the IRS in September 2007. Donors and grantmakers use the EIN to verify tax-exempt status with the IRS.
- What does Country Club at Castle Pines do?
- The purpose of the club is to operate as a private, nonprofit, social and recreational club within the meaning of section 501(c)(7) of the Internal Revenue Code of 1986, as amended, or the corresponding section of any future federal tax code (the "code").
- Where is Country Club at Castle Pines located?
- Country Club at Castle Pines is located at 6400 Country Club Drive, Castle Rock, CO, 80108.
- When was Country Club at Castle Pines founded or recognised by the IRS?
- Country Club at Castle Pines was recognised by the IRS as a tax-exempt organisation in September 2007. The IRS ruling date is the earliest authoritative date available for most US nonprofits.
- What is Country Club at Castle Pines's annual revenue?
- On its most recent Form 990 (fiscal year 2024), Country Club at Castle Pines reported $15.5M in total revenue and $15.4M in total expenses.
- Has Country Club at Castle Pines been auto-revoked by the IRS?
- No. Country Club at Castle Pines (EIN 84-0966000) does not appear on the IRS Auto-Revocation List. Givalgo Discover cross-references the IRS Auto-Revocation List on every profile load; if status changes, this page reflects it.
- Is Country Club at Castle Pines listed in IRS Publication 78?
- Givalgo Discover did not find Country Club at Castle Pines in the most recent IRS Publication 78 download. Some tax-exempt organisations (e.g., churches and government instrumentalities) are eligible to receive deductible contributions without appearing in Pub 78. Verify directly with the IRS if uncertain.